Avokado-vuohenjuustopasta

(4 annosta)

330 g / 1 pss spelttipastaa, esim. fusilli
1 tl kokonaista juustokuminaa
100 g pinjansiemeniä
1 avokado
nippu tuoretta basilikaa
1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
pieni pala tuoretta inkivääriä raastettuna
3 valkosipulinkynttä
0,5 dl vettä
0,5–1 tl vuorisuolaa
0,5–1 tl mustapippuria
100–150 g kotimaista vuohenmaidosta valmistettua juustoa (esim. Kolatun)
1 dl cashewpähkinöitä rouhittuna
nippu tuoretta korianteria

Paahda pinjansiemenet ja juustokumina kuumalla kuivalla pannulla.

Laita tehosekoittimeen avokado, basilika, sitruunan raastettu kuori sekä puristettu mehu, raastettu inkivääri, valkosipuli, juusto- kumina sekä pinjansiemenet. Lisää joukkoon vesi. Sekoita ainekset täydellä teholla tasaiseksi tahnaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta lävikössä ja kaada  pasta takaisin kattilaan. Sekoita tahna pastan joukkoon. Lisää pastan joukkoon myös murennettu vuohenjuusto sekä rouhitut cashewpähkinät. Viimeistele hienonnetulla korianterilla. Tarjoa heti.

Screen Shot 2016-06-23 at 13.02.38

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.