Speltillä luonnollisesti parempaa -kirja on kattava ja kaunis reseptiopas alkuperäisviljojen herkulliseen maailmaan!

Kirjassa tuodaan alkuperäisvilja speltti jokaisen kotikeittiöön suomalaisten keittiömestareiden voimin. Mukana mm. Maija Silvennoinen, Kira Åkerström, Teresa Välimäki, Sasu Laukkonen, Heikki Ahopelto ja Arto Rastas.

Kaikki reseptit noudattavat samaa ruokafilosofiaa: aitoa ja alkuperäistä, puhdasta, luonnollista, maukasta ja vaivatonta kotiruokaa! Reseptiikassa huomioidaan sesonkien raaka-aineet, mutta keskiössä on kotimainen speltti.

Resepteissä on mukana myös muita hyviä raaka-aineita, kotimaista kvinoaa, papuja, juureksia, kalaa, riistaa ja marjoja. Kirja tarjoaa raikkaan ja modernin näkökulman puhtaiden raaka-aineiden arkiseen käyttöön.

Kirjoittajana SunSpeltin perustaja ja speltin parissa uraauurtavaa työtä tehnyt Kari Kaipainen.

Speltilla

 


 

Kirjan reseptit vievät kielen mennessään.

Spelt-Naturally-Better-chocolateliquoricetruffles-photoSannaPeurakoski
Spelt-Naturally-Better-speltpancakes-photoSannaPeurakoski
Spelt-Naturally-Better-finnishwhippedporridge-photoSannaPeurakoski
Spelt-Naturally-Better-speltpattieswithcherrytomato-photoSannaPeurakoski
Spelt-Naturally-Better-mushroomtomatopie-photoSannaPeurakoski
Spelt-Naturally-Better-quinoasalad-photoSannaPeurakoski