Luomuliitto on valinnut Vuoden 2018 Luomutuotteeksi Sunspeltin Spelttimuron. Kunniamaininnan sai Terissaaren Korte-siideri. Molemmat tuotteet vastaavat aitojen ja luonnollisten luomutuotteiden kasvavaan kysyntään.

Voittajat julkistettiin 18.10. Luomuelintarvikepäivässä Helsingissä. Valinnan tehneen asiantuntijaraadin mukaan Sunspelt on tuonut terveellisen, luonnonmukaisen ja kotimaisen vaihtoehdon hyvin kilpailluille muromarkkinoille. Tuotteessa on vain kaksi raaka-ainetta: luomuspeltti ja suola.

– Hyvien asioiden ei tarvitse olla monimutkaisia. Pyrin itse siihen, että ruuan täytyy tuntua ja maistua hyvältä, Sunspelt Oy:n toimitusjohtaja Kari Kaipainen sanoo.

– Kuluttajia kiinnostaa yhä enemmän tuotteiden alkuperä. Tässä tuotteessa yhdistyvät raaka-aineen kotimaisuus sekä tuotteen hyvä ja aito viljan maku, kiittelee Luomuliiton puheenjohtaja Pauli Talvitie.

Lue lisää Luomuliiton sivuilta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.